Koken met Liefde en Aandacht!

 

Jacobs Keuken werkt het liefst met kleinschalig en ambachtelijk geteelde en geproduceerde streekproducten. Dit alles onder leiding van chef-kok Jacob Preijde met aandacht en liefde bereid. We verzorgen de catering van evenementen, privé diners en kookworkshops.

 

7

Koken op locatie

Eerlijke producten, ambachtelijk en vakkundig bereid.
 Westergoud staat voor smaak, Service en Beleving. Met passie voor lekker eten en drinken. We regelen echt alles, van de inrichting en de tafelaankleding tot en met de bediening toe. Zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

7

Catering

Een enthousiast team van professionals verzorgt de catering van ieder evenement met smaak en aandacht! Onze chefs werken met de beste ingrediënten en dan het liefst regionaal en biologisch. Kortom, u vraagt, wij draaien. Flexibel, met zorg en oog voor details. Jacobs Keuken heeft een uitgebreid netwerk aan horeca professionals, zodat ieder project soepel verloopt. Desgewenst verzorgen wij voor u de locatie, de huur van het materiaal en de techniek en entertainment.

passie voor lekker eten en drinken

7

Private Dinner

Als we een privé-diner voor u verzorgen, bouwen we de sfeer van een klein, intiem restaurantje bij u thuis. Daarbij kiezen we graag voor de producten van het seizoen. We stellen het menu in overleg met u samen, op basis van uw persoonlijke wensen. Zo kan uw favoriete gerecht met een persoonlijke twist in het menu worden verwerkt.

7

Ook bij jou thuis!

Samen met u stelt de chef-kok een heerlijk menu samen. Onze sommelier maakt graag een passend wijnvoorstel voor bij de gerechten. Jacobs Keuken verzorgt het servies, linnen en de aankleding.
De professionele bediening zorgt voor een zorgeloos verloop van de avond. Wij nemen de bediening en het schoonmaakwerk uit handen, zodat u uw gasten alle aandacht kan geven.

 


Blijf op de hoogte van pop-up diners en evenementen

Eens in de twee tot vier weken sturen wij een mailing over bijvoorbeeld pop-up diners en evenementen. Jouw gegevens worden alleen daarvoor gebruikt! Beloofd!

Schrijf je in!

leer improviseren en verassend combineren

kooklessen en workshops in onze kookstudio of op locatie

Kooklessen

 Kookworkshops

Jacobs Keuken biedt een afwisselend programma aan workshops op locatie. De workshops worden gegeven door enthousiaste, professionele Chefs. Zij leren je de fijne kneepjes van het vak door je stap voor stap door het recept of de technieken te nemen. Je kunt individueel inschrijven of als groep aanmelden.

 

Teambuilding

De kookworkshops van Westergoud vinden plaats als meerdaagse cursus of als speciale thema-avonden. De themaworkshops zijn ideaal als teambuildingsactiviteit, bedrijfsuitje of groepsuitje. Het gezelschap wordt onderverdeeld in kleinere teams die ieder verantwoordelijk zijn voor de voorbereidingen (mise en place) van een gerecht.

 

Meer informatie

Kijk snel in de agenda wanneer je kunt opgeven voor dekomende kooklessen

Agenda