Kookworkshop en kooklessen

Leer improviseren en verrassend combineren

Jacobs Keuken  biedt een afwisselend programma aan workshops op locatie. De workshops worden gegeven door een enthousiaste, professionele kok. Hij leert je de fijne kneepjes van het vak door je stap voor stap door het recept of de technieken te nemen. Je kunt individueel inschrijven of als groep aanmelden. Voor de avontuurlijke hobbykok organiseert Jacobs Keuken Culinaire Jamsessie Avonden.

Chefkok

Jacobs Keuken  biedt workshops over het maken van je eigen verse pasta, het bereiden van sauzen of toetjes of geeft bijvoorbeeld een inkijk in de geheimen van de Oosterse keuken. Professionele Chefs geven les in technieken als het bereiden van een terrine of paté of het schoonmaken en bereiden van vis en schaaldieren.

Culinaire Jamsessies

Voor de avontuurlijke hobbykok organiseren wij Culinaire Jamsessie Avonden. Tijdens deze creatieve workshops leert u improviseren en verassend combineren. De workshops vinden plaats bij de Kookstudio aan de Herengracht 314 in Amsterdam of op locatie in een authentieke stellingschuur in Anna Paulowna.

Teambuilding

De kookworkshops van Jacobs Keuken  vinden plaats als meerdaagse cursus of als speciale thema-avonden. De themaworkshops zijn ideaal als teambuildingsactiviteit, bedrijfsuitje of groepsuitje. Het gezelschap wordt onderverdeeld in kleinere teams die ieder verantwoordelijk zijn voor de voorbereidingen (mise en place) van een gerecht.

“Je merkte tijdens het koken dat iedereen bij iedereen ging kijken en proeven. Er werden complimenten en tips uitgewisseld, maar men durfde elkaar ook kritiek te geven. Dat doe je in je dagelijkse werk toch minder. Ik vond juist ook dat erg goed voor de teamgeest”. Weterings was blij dat hij niet wéér ging paintballen of een puzzeltocht moest doen. “Ik vind dat te passief. Of beter nog: het is niet interactief. Je hebt minder gelegenheid tot praten in zo’n setting. Nu waren we, in kleinere teams, echt samen iets aan het creëren ”.

Ad Weterings

Verpleegkundige, Slotervaart Ziekenhuis

Vraag direct meer informatie aan:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Interesse in:

Uw bericht