Over Jacobs Keuken

Chef-kok Jacob Preijde is al ruim 25 jaar actief als kok, restauranteigenaar en cateraar. Jacob begon zijn carrière in de betere Chinese keuken, Amazing Azië in Overveen. De beginselen van de Franse keuken leerde hij voornamelijk in het buitenland. Een langdurig verblijf als kok in het Caraïbisch gebied leverde een derde culinaire inspiratiebron. Met restaurant Puyck wist Jacob samen met zijn (gast)vrouw Mieke een plek te verwerven in de voorhoede van de Amsterdamse restaurants. De ‘fusion’ van de Frans-Aziatische keuken, een mix van twee van de beste kooktradities van de wereld, zorgde voor lovende recensies in oa Lekker, Gault Millau en de Doggy Bag Award van SpecialBite. In Jacobs Keuken wordt telkens het beste gehaald uit de producten, het seizoen, de mensen om je heen, het moment, het budget, de sfeer, de plek en al die dingen die het er toe doen.

Neem contact met mij op;

10 + 2 =

Gegevens

 

  • Jacob Preijde
  • E: contact [at] jacobpreijde.nl
  • M: 0611533145
  • Hoofdburo: Marnixstraat 145a | 1015 VM | Amsterdam
  • Productie: Molenvaart 230a | 1764 AW | Anna Paulowna
  • KVK: 33211365 | BTW: NL1874.71.022B01
  • NL87 RABO 0383584310 BIC RABONL2U